Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Jantárový šperk ako darček

Jantárové šperky od REBLAN sú vždy pripravené na darovanie.

V tomto článku vám predstavíme ako balíme vaše šperky. Určite každý ocení, ak chce šperk darovať, aby bol vkusne a elegantne zabalený. Preto je našou prioritou, aby ste mali vaše šperky dokonale pripravené na darovanie. Darčekovo zabalený jantárový šperk od REBLAN môžete poslať blízkym rovno na ich adresu.

Každý jantárový šperk je pred zabalením skontrolovaný a starostlivo vyleštený. Zvyčajne má šperk navyše etiketu firmy REBLAN a nezabúda sa ani na doloženie originálneho Certifikátu pravosti. Ten deklaruje pravosť prírodného jantáru použitého v šperku. Prikladá sa len k jantárovým šperkom a výrobkom s jantárom. Šperk sa potom vloží do krabičky a zabezpečí sa jej neporušiteľnosť pri preprave.

Používajú sa papierové, zamatové, alebo pri mimoriadne luxusných a drahých šperkoch drevené darčekové krabičky. Najčastejšie sú jantárové šperky vkladané do zamatových krabičiek v červenej farbe, keďže táto farba je jedinečná a veľmi elegantná. Používajú sa aj papierové darčekové krabičky z tvrdého kartónu, ktoré sú veľmi odolné a v zaujímavých dizajnoch.

Našou prioritou je, aby bola krabička prispôsobená typu, veľkosti a hodnote šperku. Každý šperk je vždy balený zvlášť, aby nedošlo pri preprave k poškodeniu. Takže, ak si zákazník objedná viacero šperkov, každý jeden je vložený samostatne do darčekovej krabičky. V prípade setov je to iné, tie sú balené spolu ako celok.

Je pre nás dôležité, aby bol zákazník spokojný nie len s tovarom, ale aj s jeho balením a všetkým čo k tomu patrí.