Tovar na sklade  |  Doprava zadarmo nad 40 €  |  30 dní na vrátenie tovaru

Dar pre mamu

V týchto osobitých časoch si viac ako inokedy uvedomujeme, že naše mamy sú pre nás veľmi dôležité a vzácne. Nie je samozrejmé stretnutie a bežné porozprávanie sa s mamou o receptoch na varenie, o šantení našich detí, alebo len tak milé posedenie pri káve. Naše mamy sú v izolácií, ktorá ich chráni, no zároveň izoluje od ich vnúčat a detí, ktoré milujú. Preto je veľmi dôležité, aby nestratili pocit, že sú milované. Dať im najavo lásku a oporu je teraz dôležitejšie ako inokedy predtým.

Spomenúť si na mamu na jej veľký sviatok DEŇ MATIEK jej určite urobí veľkú radosť. Malá drobnosť, darček, kvety, čokoľvek, čím by sme ju mohli v týchto časoch potešiť, je veľmi dôležitá. Urobiť radosť a priniesť úsmev na tvár Vašej mamy urobí radosť aj Vám. Prinášame Vám zopár nápadov ako potešiť dôležitú osobu vo vašom živote – Vašu mamu.

Určite sa každá mama poteší elegantnej a vkusnej jantárovej brošni, ktorá ozdobí nejedno sako či blúzku. Brošňa bola a bude vždy decentným doplnkom ženského outfitu. Vyberajte vždy s citom a myšlienkou, ktorá by sa asi páčila Vašej mame. Pretože, nech sa vám už páči akákoľvek, pamätajte na to, že nosiť ju bude Vaša mama, nie vy. V ponuke sú jemné a elegantné jantárové brošne s puncom noblesy a pôvabu.

Pôsobivým a milým darčekom bude aj jemný jantárový náramok plný farieb a lesku. S týmto náramkom, tak bude Vaša mama mať spomienku na svoje deti stále pri sebe. Stále, keď sa naň pozrie jej to pripomenie lásku a starostlivosť jej detí. Vybrať si môžete z naturálnych jantárových náramkov alebo jemných náramkov v kombinácií polodrahokamu a striebra.

Nenosí Vaša mama šperky a preferuje skôr dekoračné predmety? Žiadny problém! Potešte ju krásnym obrazom doplneným jantárom. Krásne zátišia v jemných farebných tónoch sa budú nádherne vynímať na stene a rozjasnia tak každú miestnosť. Pre milovníkov prírody sú v ponuke rôznorodé motívy krajinky a zvierat. Obraz s jantárom zaujímavo doplní interiér a dodá mu iskru. Chcete niečo menšie ale o to pôsobivejšie pre Vašu mamu? Čo tak jedinečná jantárová sviečka. Zaujímavý dizajn vo sviežom oranžovom odtieni sviečky zvýrazňujú jemné kamene prírodného jantáru. Svetlo sviečky vždy navodí atmosféru pokoja, ktorý Vaša mama v tomto čase určite ocení.

Nech už vyberiete čokoľvek, darujte to s láskou. Lebo len dar darovaný z lásky prináša tú pravú radosť. DAR PRE MAMU